Boek met korting

Altijd de beste prijs en gratis annuleren tot 24 uur voor de aankomstdatum!

Middelburg is bij uitstek dé stad voor een weekend weg. Maak een stadswandeling langs de ruim 1.100 monumenten, waarvan Hotel aan de Dam er ook 1 is! Geniet van een concert van Muziek Podium Zeeland. Het jaarlijkse Jazz Festival is door de locatie op het mooie Abdij plein en de geweldige artiesten een belevenis. Ook het Film by the Sea festival is een ideale gelegenheid om een bezoek aan Zeeland te brengen.

In de historische kern van Middelburg vindt u diverse unieke winkels zoals de juwelier Ippy, de Drvkkery (1 van de 10 mooiste boekhandels van Nederland!). Bij de Drvkkery en bij Robuust aan de Markt kunt u ook platen kopen; luister die daarna af op uw platenspeler in uw kamer! Geniet van heerlijke ijsjes op het marktplein, bezoek Kids Station voor leuke kinderschoenen en ontdek de bijzondere chocolade bij Chocolate Lovers of het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken. Ook treft u in onze binnenstad natuurlijk een aantal filialen van landelijke ketens zoals de HEMA, de Blokker, de Douglas en de Etos. 

In het centrum van Middelburg kunt u ook het Zeeuws Museum en de Kabinetten van de Vleeshal bezoeken. De grote attracties zoals Mini Mundi en de klimmuur vindt u op vrijetijdspark ZEP Middelburg. 

Voor een bijzonder biertje kunt u terecht bij De Mug of direct naast het hotel bij Eetcafe De Zwarte Ruiter op het Witte Paart. Voor een lekker bord tapas of een kopje koffie op een terras kunt u naar De Vriendschap of het daarnaast gelegen eetcafe de Herberg, voor een lekker en bijzonder stukje taart met koffie kunt u naar Expreszo, dineren kunt u in diverse restaurants. Met een aantal restaurants hebben wij een speciaal culinair arrangement, meer daar over onder "Hotel".

Meer over Middelburg is te vinden op: VVV Zeeland