Boek met korting

Altijd de beste prijs en gratis annuleren tot 24 uur voor de aankomstdatum!

In onze Deluxe Suites, Suites, Roggeveen Kamer, Damzicht Kamer, Zee Kamer, Abdij & de Van Campen Kamer heeft u de beschikking over platenspelers met selectie platen; van Elvis tot Jazz! 

In de Empire Suite staat een prachtig gerenoveerde Grundig platenspeler met de originele aankoopbon uit 1972! In de Barok Suite heeft u de beschikking over een Technics SL1200 MK2 met het bijbehorende gebruiksgemak en super geluid. De Lipperheij Suite heeft een mooi gerenoveerd jaren '50 Grundig audiomeubel.

De Heeren kamer heeft ook de welbekende DJ platenspeler, de Technics SL1200 MK2. In de Groene Suite heeft u de beschikking over een heel mooi vintage Philips meubel; een soortgelijke heeft zelfs in het Teylers Museum gestaan. Bij de Zonne Suite heeft u de beschikking over een vintage Philips platenspeler met losse versterker en hele mooie Grundig ronde boxen.

In de Roggeveen Kamer staat staat een Erres met voor die tijd revolutionaire tiptoetsen.In de Damzicht kamer staat ook een heel mooie Technics SL1200 MK2 met een versterker met een prachtig geluid.

De Van Campen kamer heeft de beschikking over een unieke oude WEGA uit Duitsland. In de Abdij Kamer heeft u een volautomatische tangiale platenspeler. Ook in de Zee Kamer heeft u een volautomatische, rechtopstaande (!) platenspeler. Deze draait zowel de voor- als de achterzijde af; leg uw favoriete plaat erin, zet op repeat en geniet....

Bij alle platenspelers staan platen, bij de receptie staan nog meer platen om uit te kiezen.

Bij de boekhandel De Drvkkery, bij Robuust aan de Markt en bij Xray in Vlissingen kunt u mooie platen kopen en gelijk bij ons afspelen!