Boek uw kamer

Je kunt alleen een maximum van 28 dagen boeken
Deze data zijn niet beschikbaar voor reserveren

Voor informatie +31 118 436360 of

Gemiddelde beoordeling van 4/5

< Back

Standaard bezetting: 2 volwassenen
Maximum bezetting: 2 volwassenen.
Het ontbijt is in de kamerprijs inbegrepen.

Slapen in een DuplexSuite
maakt uw verblijf tot een bijzondere ervaring. Deze suites bestaan namelijk uit twee verdiepingen. Wij hebben 2 soorten: De Duplex Junior en de Duplex Suites.

De Duplex Suites (26-38m2) zijn de grote broer van de Duplex Junior Suite. Deze kamers bestaan uit 2 verdiepingen en hebben beneden een zithoek en badkamer en boven het slaapgedeelte. Alle kamers hebben airconditioning en 2 TV’s. Ze zijn sfeervol en goed uitgerust.

Op iedere kamer vindt u een bureau, zithoek, Nespressokoffiemachine, waterkoker, koffiecups, thee van Betjeman & Barton, minibar, (laptop)kluis, flatscreen TV met satellietontvangst en mirroring. Elke kamer heeft een eigen WiFinetwerk.
De badkamer heeft een apart toilet en verkwikkende regendouche met badproducten van het NewYorkse merk CO Bigelow. In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (zoals overal in het hotel), Flatscreen satelliet TV, Nespresso koffiemachine, fairtrade thee van Betjeman & Barton en bij aankomst een fles bruisend of plat duurzaam tafelwater. Verder zijn een föhn en laptopsafe in de kamers aanwezig. De kamers hebben uitzicht over de stad en zijn gelegen op de eerste etage. Deze zijn per trap en per lift bereikbaar.